Ineens realiseerde ik mij...

Ik wil therapeut worden!

Wat vooraf ging...

Maar, ja... Zoveel richtingen, opleidingen, kijkwijzen. Ik wist wel, werken met mensen, dat is wat ik wil!
Betrokkenheid, bewustwording, zingeving, betere versie van jezelf, diepgang, behulpzaam, begeleiding, zelfverantwoording. Allemaal woorden en gevoelens die duidelijk naar voren kwamen, maar in welke vorm kan ik dit gieten?

This is me :D

Bewustwording...

In mijn werkverleden zit een rode draad. Na een bepaalde bewustwording werd mij duidelijk dat 'naast' mijn functies in de aansturing van teams en de commerciële wereld, ik altijd heel snel merkte (lees: voelde) wat de behoeftes waren van de persoon tegenover mij, maar ook hoe iemand in zijn vel zat. Bepaalde gedragingen merkte ik op, welke ik kon relativeren. Ik stelde juiste vragen waardoor er een bewustwording ontstond bij iemand. Luisteren en horen wat iemand vertelde kon ik goed en daarbij kon ik tussen de verhalen door de kern eruit halen. 
Na deze bewustwording ben ik gaan merken dat dit en meer mij natuurlijk af gaat. Ik ben hier dus ook niet mee gestopt, sterker nog, ik wil dit talent inzetten voor mijn medemens.

Vindtocht...

Een betere wereld, begint bij jezelf. Dit zegt alles, maar is vaak ook net zo lastig. 
De vraag; Hoe dan? Volgt net zo vaak in mijn beleving.

Na een hele vindtocht (geen zoektocht, dan blijf je aan het zoeken) met de nodige hobbels, bochten en onverharde wegen heb ik de opleiding tot BMR Expert mogen volgen. Zo veel om op te noemen, heb ik mogen vinden in en rond deze opleidingen. Zowel privé, als voor jou! 
Enthousiast en overtuigt van deze wonderlijke methode wil ik de wereld kennis laten maken met BMR. 

Past - Present - Future

Een mooie inleiding naar de toekomst (al zeg ik het zelf).

Over het heden, ik ben een enthousiaste dame vol empathie. Met Klaas en zijn beide boys wonen wij in ons mooie kluspaleisje in Nieuwleusen. Dol op dieren en de tuin, zal het geen verrassing zijn dat er een beestenboel te vinden is bij ons thuis, evenals een heerlijke tuin (in ontwikkeling).

Aan mijn keukentafel bied ik jou graag een luisterend oor, stel graag de juiste vraag en geef net de juiste opmerking. Nog liever dan dit begeleid ik jou met liefde door een bijzonder traject, waarvan ik weet én voel dat dit jou vitaler zal maken.
Ook ik praat uit ervaring m.b.t. het volgen van het BMR traject. Persoonlijk heeft het mij letterlijk en figuurlijk helderheid gebracht, meer rust, meer energie, minder stress, minder druk. Nog dichter bij mijzelf kunnen zijn, maar vooral ook blijven. De wereld om mij heen objectiever kunnen bekijken en daarbij niet meer een gevoel hebben om overal op in te moeten springen of overal een onderdeel van te moeten zijn.

Ik ben ik en jij bent jij. En jij en ik leven samen in een wereld die ik en jij, op onze eigen manier mooier en beter kunnen maken. Maar dit begint bij onszelf.